Om oss

Takspecialister i Stockholm

Välkommen till din takspecialist i Stockholm. Vi är en pålitlig och högt rekommenderad takfirma som kan hjälpa dig med det mesta inom tak samt även fasadrenovering, måleri och altanrenovering. Vi har de certifikat och yrkesbevis som krävs för att räknas som en seriös aktör inom byggbranschen och kommer med goda referenser från kunder i hela Sverige. Detta gör att du kan lita på att vi utför arbetet på ett tryggt och kvalitetssäkrat sätt.

För villaägare, fastighetsägare och BRF:er

Vi vänder oss både till privatpersoner, fastighetsägare, bostadsrättsföreningar och andra organisationer över hela Stockholm. För oss så är det inte storleken på jobbet som är avgörande – det är resultatet vi kan leverera och där ska du som kund känna dig trygg med att vi är det bästa alternativet för dig.

Vi har lång erfarenhet av takläggning och tack vare denna så kan vi garantera ett utförande av allra högsta kvalitet. Vi tillverkar våra egna tak och installerar dem på plats för bästa möjliga resultat. Om du kontaktar oss kan vi gemensamt hitta en bra taklösning som passar dig och din fastighet. Vi lämnar alltid en kostnadsfri offert och det som är viktigt för oss – och för dig som kund – är att den summa som står skriven på offerten också är den som gäller. Hos oss tillkommer inga dolda avgifter och detta kan du lita på.

Ett grönt takföretag

Vi är ett företag engagerade i att skydda miljön och prioriterar hållbart byggande. Vi samarbetar med välkända svenska varumärken och följer svenska regelverk för att säkerställa hög kvalitet och minimal miljöpåverkan. Vi har valt att samarbeta med Vi-Skogen för att minska vårt ekologiska fotavtryck genom att sortera byggmaterial och plantera träd. Dessutom stöder vi Childhood och Giving People som månadsgivare.

Säkerhet, miljö och ansvar

Säkerhet är en viktig fråga för oss. Alla tak - oavsett höjd - innebär fara. Vi vidtar alla säkerhetsåtgärder och ser till att skapa en rakt igenom säker arbetsplats. Det tryggar vår arbetsgång och det ger jobben mer effektiva. Känner man säkerhet och trygghet så kan man också arbeta utan oro - det leder till ökad effektivitet.

I samband med våra uppdrag så ser vi till att återvinna och göra rent efter oss. Miljöfrågan ligger oss varmt om hjärtat och vi vill gå i bräschen för en renare värld. Detta innebär även att vi minskar på resandet och att vi använder oss av bränslesnåla bilar. Genom god planering så slipper man onödigt resande fram- och tillbaka. Vi ser till att allt är på plats redan från första dagen hos dig.
Naturligtvis jobbar vi även mot Rot-avdraget och där du som kund kan dra av upp till 30 procent av den totala arbetskostnaden.

Vi är även ansvarsförsäkrade och följer branschens rekommendationer för att utföra ett fackmannamässigt jobb, och du är mer än välkommen att kontakta oss redan idag genom att fylla i vår offertförfrågan. Begär gärna referenser om du vill se över tidigare jobb som vi utfört.

Trygg och erfaren leverantör

Vi tar oss an alla uppdrag med samma noggrannhet och vi är ansvarsförsäkrade som en extra trygghet för dig som kund. Vi strävar hela tiden efter att hålla en öppen kommunikation under hela arbetsprocessen för att du ska känna att du har koll på vad som händer och även har möjlighet att påverka resultatet. Flexibilitet och lyhördet är nyckelord i vår bransch och detta är någonting som vi tagit till oss och arbetar med dagligen i vår verksamhet.

Oavsett vad du behöver hjälp med så ger vi alltid en kostnadsfri offert och vi ser alltid till att summan som står skivet på denna är den du som kund slutligen betalar. Vi är det trygga, kompetenta alternativet för dig som inte vill kompromissa när det kommer till ditt tak. Läs mer om hur vi lägger tak och vilka material vi arbetar med här!

Inget jobb är för stort eller för litet för våra erfarna takläggare i Stockholm