Takläggare Stockholm

Certifierade experter på takläggning | 020-22 01 01

Om oss

Takspecialister i Stockholm

Välkommen till din takspecialist i Stockholm. Vi är en pålitlig och högt rekommenderad takfirma som kan hjälpa dig med det mesta inom tak samt även installation av dörrar och fönster. Vi har de certifikat och yrkesbevis som krävs för att räknas som en seriös aktör inom byggbranschen och kommer med goda referenser från kunder i hela Sverige. Detta gör att du kan lita på att vi utför arbetet på ett tryggt och kvalitetssäkrat sätt.

För villaägare, fastighetsägare och BRF:er

Vi vänder oss både till privatpersoner, fastighetsägare, bostadsrättsföreningar och andra organisationer över hela Stockholm.  För oss så är det inte storleken på jobbet som är avgörande – det är resultatet vi kan leverera och där ska du som kund känna dig trygg med att vi är det bästa alternativet för dig.

Vi har lång erfarenhet av takläggning och tack vare denna så kan vi garantera ett utförande av allra högsta kvalitet. Vi tillverkar våra egna tak och installerar dem på plats för bästa möjliga resultat. Om du kontaktar oss kan vi gemensamt hitta en bra taklösning som passar dig och din fastighet. Vi lämnar alltid en kostnadsfri offert och det som är viktigt för oss – och för dig som kund – är att den summa som står skriven på offerten också är den som gäller. Hos oss tillkommer inga dolda avgifter och detta kan du lita på.

Naturligtvis jobbar vi även mot Rot-avdraget och där du som kund kan dra av upp till 30 procent av den totala arbetskostnaden med ett tak om 50.000 kronor/år och per person.

Vi är även ansvarsförsäkrade, certifierade samt följer branschens rekommendationer för att utföra ett fackmannamässigt jobb, och du är mer än välkommen att kontakta oss redan idag genom att fylla i vår offertförfrågan. Begär gärna referenser om du vill se över tidigare jobb som vi utfört.

Inget jobb är för stort eller för litet för våra erfarna takläggare i Stockholm!