Plåtslagare Stockholm

Plåtslagare Stockholm - vi hjälper dig med taket

Vi är en plåtslagare i Stockholm som kan hjälpa dig med att få ditt nya plåttak på plats. Vi kan även tillverka skräddarsydda detaljer i plåt och hjälpa dig med allt från skorsten och taksäkerhet vidare till stuprör och hängrännor.


Tradition och utveckling

Som plåtslagare i Stockholm arbetar vi med både nya och mer traditionella metoder och tekniker. Vi är lyhörda för kundens önskemål och kan genomföra arbeten vid såväl moderna villor som på äldre fastigheter.

Vi har gedigen utbildning och lång erfarenhet - det borgar alltid för ett effektivt, högkvalitativt jobb till ett bra pris. Som privatperson kan du även anlita oss som plåtslagare i Stockholm och använda ditt Rot-avdrag.

Låter detta intressant? Kontakta oss redan idag så tar vi oss en titt på dina behov och förutsättningar för ett nytt plåttak. Välkommen!

Viktigt med rätt kunskaper

Det är långt ifrån någon ny företeelse att använda sig av plåt som material i samband med att man ska lägga ett tak. Skillnaden då mot nu är att materialets utveckling gått framåt och att det dels innebär en lättare vikt - och dels också en enklare läggning.

Det senare bör emellertid inte förväxlas med att det är lätt att lägga ett plåttak. Det handlar fortfarande om ett hantverk som kräver både precision och kunskaper. Att det dessutom handlar om höga höjder gör att säkerheten alltid måste prioriteras.

Att välja oss som plåtslagare i Stockholm ger dig ett säkert, effektivt och prisvärt jobb där resultatet både blir snyggt och hållbart. Givetvis lämnar vi också en garanti på jobbet.

Fördelar med ett plåttak

Varför välja plåt som material i allmänhet och ett plåttak i synnerhet? Vi ger några uppenbara fördelar med valet och materialet:

Låg vikt. Belastningen på takets konstruktion blir mindre tack vare den lätta vikten hos ett plåttak. Vikten gör även att det blir mindre riskfyllt att lägga taket.

Hållbarhet. Läggs ett plåttak på rätt sätt - och underhålls enligt givna rekommendationer - så kan man se en livslängd på mellan 50-100 år.

Lättskött. Ett plåttak och det underhåll som krävs är inte mer än att du håller det rent med hjälp av en vattenslang. Det kan också komma att krävas en ommålning med jämna mellanrum. I övrigt? Ingenting. Jämför det med exempelvis ett tak av tegel.

Inget jobb är för stort eller för litet för våra erfarna takläggare i Stockholm