Våra byggtjänster

Ett allsidigt företag

Vi är specialiserade på takläggning; men vår kompetens stannar inte där. Vi strävar hela tiden efter att kunna erbjuda våra kunder så många tjänster som möjligt inom vår speciella nisch. Vi kan tak och allt som hör till och ser till att du får ett tak, med tillhörande sidprodukter, som håller i många år framöver. Är det inte ett nytt tak du är intresserad av kan vi även erbjuda våra tjänster inom renovering av äldre tak.

Takrenovering

Gällande takrenovering så har vi stor erfarenhet av att jobba med alla tänkbara taktyper och vi kan visa upp referenser från jobb med material såsom:

  • Plåttak – Bandtäckning- och skivtäckning, profilerat
  • Koppartak
  • Tegeltak – Betongtegel, lertegel
  • Papptak – Traditionell, listtäckning
  • Shingeltak
  • Masonittak

Kontakta oss via formuläret här på sidan så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa dig med ditt gamla tak. Ange gärna vilket material det rör sig om samt hur gammalt det är.

plåttak på röd villa

Trygg och erfaren leverantör

Vi tar oss an alla uppdrag med samma noggrannhet och vi är ansvarsförsäkrade som en extra trygghet för dig som kund. Vi strävar hela tiden efter att hålla en öppen kommunikation under hela arbetsprocessen för att du ska känna att du har koll på vad som händer och även har möjlighet att påverka resultatet. Flexibilitet och lyhördet är nyckelord i vår bransch och detta är någonting som vi tagit till oss och arbetar med dagligen i vår verksamhet.

Oavsett vad du behöver hjälp med så ger vi alltid en kostnadsfri offert och vi ser alltid till att summan som står skivet på denna är den du som kund slutligen betalar. Vi är det trygga, kompetenta alternativet för dig som inte vill kompromissa när det kommer till ditt tak. Läs mer om hur vi lägger tak och vilka material vi arbetar med här!

Kontakta oss redan idag för kostnadsfri besiktning och offert