Takläggare | Material

Många typer av material

Våra takläggare i Stockholm utför takläggning med de allra bästa materialen, inklusive pannor av betong eller tegel, plåt och stålplåt samt papptak. Vi samarbetar endast med de bästa tillverkarna i branschen vilket innebär att vi har full kontroll över kvaliteten genom hela processen! Alla material har egenskaper som passar i olika situationer, beroende på husets önskade karaktär. Klicka vidare för att läsa mer utförligt om olika takmaterial och deras egenskaper. 

plåttak i stockholm

Inget jobb är för litet eller för stort, så tveka inte att kontakta oss för att begära en kostnadsfri offert på ditt uppdrag. För att ta fram en så bra lösning som möjligt för dig ser vi gärna att vi kan komma ut och inspektera huset på egen hand och skapa oss en bild av vilket arbete som krävs och vilken tid det kan ta att utföra. Detta gör att du får tydliga och precisa tidsangivelser på när takläggningen är färdig innan vi inleder arbetet. 


De vanligaste taktyperna i Sverige är:

Tegeltak

Många tror att ett nytt tak kostar mer än det egentligen gör. Självklart är det ett stort projekt, men det ökar också värdet på din fastighet markant. Samtidigt ökar det tryggheten och naturligtvis livslängden på ditt tak och ditt hus. 

De produkter vi arbetar med är speciellt anpassade för klimatet här i Norden och håller alltid hög och jämn kvalitet. Vi har ett pålitligt sortiment av betongpannor och tegel till konkurrenskraftiga priser som passar för de flesta typer av fastigheter. Tänk på att även om nya takpannor innebär en stor investering bidrar de till att öka värdet på din fastighet inför en eventuell försäljning, vilket gör att det kan vara värt att lägga lite extra pengar för att försäkra dig om att du får bästa möjliga resultat!

Kontakta oss på en gång om du vill veta mer om de tegelpannor som vi kan erbjuda samt få mer information om materialet. Våra kunniga säljare guidar dig så att du kan fatta ett välgrundat beslut gällande ditt framtida tak!

Papptak

Vi arbetar mycket med nyläggning och omläggning med papp på byggnader i alla storlekar - från garage till stora industribyggnader. Även i det här fallet har vi valt att arbeta med särskilt utvalda, högkvalitativa material. Tack vare att vi beställer in så stora volymer av material så kan vi också erbjuda bättre priser. Pappen som vi använder vid läkten ska ha god genomströmningsförmåga för att underlätta ventilation och förhindra att det bildas fukt och kondens.

Plåttak

Vi har lång erfarenhet av att lägga plåttak och vi har ytterligare en fördel gentemot våra konkurrenter: vi har egna plåtmaskiner och kunskapen kring att hantera dessa. Tack vare detta så kan vi själva göra alla plåtdetaljer och det gör att tiden på projektet blir kortare, att arbetet blir bättre utfört och att du som kund i slutändan betalar mindre. Inga externa entreprenörer behövs då du anlitar oss för ditt plåttak.

När du tar väl hand om ditt tak orsakar det färre problem och du undviker dyra överraskningar. Vi erbjuder service och underhåll som minskar risken för läckage och andra skador. Tveka inte att kontakta oss för mer information och offert.

Vi har den erfarenhet som krävs för takläggning: alltid rätt, alltid tätt!