Papptak Stockholm

Papptak Stockholm - vi hjälper dig

Vi har lång vana av att lägga papptak i Stockholm och kan hjälpa både privatpersoner, företag,  fastighetsägare eller BRF:er med detta. Vi planerar arbetet från grunden och lägger taket med största precision och med en yrkesskicklighet i bagaget.

Detta leder i slutändan fram till ett resultat som både blir snyggt, hållbart och ytterst prisvärt. Kontakta oss redan idag om du behöver hjälp med att lägga ett nytt papptak i Stockholm.


Papptak har många fördelar

För bara några år sedan så var ett papptak ett mer osäkert kort. Man la det på mindre byggnader och på exempelvis villor och fastigheter med minimal taklutning - detta då det egentligen var det enda tillgängliga alternativet. Numera är papptak en lösning som passar för alla typer av hus och som är att anse som ett av de takmaterial som ger mest valuta för pengarna. Den stora fördelen ligger i priset.

Ett papptak är ytterst prisvärt och då man dessutom ser att livslängden ökat markant med dagens moderna takmaterial blir det en riktigt bra investering.

En annan fördel är den låga vikten - den gör att påfrestningen på takets konstruktion blir minimal, samtidigt som det också underlättar läggningen. Ett papptak har även en svårslagen isolerförmåga: den varma luften stannar inomhus - den kalla hålls ute: detta ger dig ett behagligt inomhusklimat och en lägre uppvärmningskostnad.

Vi hjälper dig att lägga papptak i Stockholm

Det kritiska momenten handlar om själva läggningen. Beroende på vilket typ av papptak det handlar om - och hur taket ser ut - så används olika tekniker. Vikten av att göra rätt kan inte underskattas då det är avgörande för livslängden på taket - och för att ge skydd åt det underliggande materialet.

Vi erbjuder professionell läggning av papptak i Stockholm och garanterar dig ett resultat som står emot tidens tand och som ger dig valuta för din investering. Med oss vid din sida får du ett snyggt, hållbart och ytterst prisvärt tak.

Inget jobb är för stort eller för litet för våra erfarna takläggare i Stockholm